Bio módszerek a kertben

Vegyszermentes megoldással nem csak magadat véded és a családodat hanem a környezet természetes élővilágát.A bio megoldás nem arról szól, hogy nem permetezünk…
More
·
47 Pins
 1w
Levéltetű ellen Plant Guard Oil vegyszermentes megoldás
Növényi olaj emulzió hatásos készítmény a levéltetű ellen és a fagyalsövényt szivogató tripsz növényről való letakarításában. Az olaj befojt minden parányi élőlényt ami a növényen van. Alaposan rázd fel a Pant Guard Oilt használat előtt és úgy öntsd bele a vízbe.Fontos a rázás, mert így tudod homogenizálni .
Így jártál, ha tuja van a kertedben!
Tujasövény ültetést régen nem volt nagy feladat megőrizni. Öntözted és ennyi volt az ápolás. De a legtöbb növény a talajból elhasználja a tápanyagot és meggyengül, ha azt rendszeresen nem pótolod. A betegség és a rovartámadás a megváltozott időjárás miat állandó veszélyforrás a kertben.Emiatt a permetezés fontossá vált, de senki nem szeret állandóan vegyszerrek permetezni. A GardenMix örökzöld lombtrágya a RÉZ+ KÉN hatóanyagával képes a növényt védeni a gombabetegség spóráinak megtelepedésétől.
a dalmatian dog holding a bucket in it's mouth with the words humin garden talikkond
Humin Garden kutyás kertekben
Kertészkedés során a kutyás kertekben kerülni érdemes a kémiai szerek használatát. A Humin Garden talajkondicionáló nem csak kerted talaját erősíti, hanem a kert növényeit is. Így könnyedén elkerülheted a kémiai szerek használatát.
Tuja belső levéltisztulása minden évben ősszel történik Mint
an image of a yard with a trampoline in it
a woman is tending to plants in her garden with the words, humin garden talkon
Humin Garden mintacsomagot kértél már?
Napok alatt kicsattanó kert! Szórd ki és láss csodát! A Humin Garden mintacsomag elegendő, hogy megismerd a huminsav hatását.Vágj bele egy tesztetlésbe TE is!
Örökzöldek formára nyírása után
Nem fogod most már elhalogatni a védelem kipermetezését egyik örökzöld kerti növényed esetében sem, mert vegyszermentesen is metudod oldani a GardeMix lombtrágyával!
Sárul a tujád? Lombtrágya megoldja 2in1, Nap
Gyümölcsfák és díszfák tavaszi ápolásához Humin Garden granulátum
Új ültetésű gyümölcsfák és díszfák tavaszi utógondázásához használj Humin Garden granulátumot talajba dolgozva, hogy minél nagyobb gyökérzetet tudjon nevelni.
a man in white suit holding an orange and black object
Vegyszerek nélkül könnyebb és egyszerűbb a kertápolás! Soha többet nem kell beöltöznöd!
10 liter vízve önts • 2,5 dl GardenMix lombtrágyát
a man in white overalls spraying pesticide on his back yard with text overlay that reads, te sem kedveleda vegyzeres primeeze
Vegyszermentesen is megtudod védeni a kerted növényeit!
Vegyszermentes permetezéshez nem kell beöltöznöd • 10 liter víz • 2,5 dl Gardenmix lombtrágya szükséges